Wilt u een nieuwe betaalrekening?
Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Uw woning verduurzamen

Spaarrekening openen? We helpen u graag!

Duurzaam wonen is in opmars. De voordelen van isolatie, zonnepanelen, een groendak of warmtepomp zijn erg interessant. Uw huis wordt energiezuiniger, maakt gebruik van groene stroom en stoot minder CO2 uit. U draagt dus uw steentje bij aan het milieu. Bovendien kunt door uw huis te verduurzamen veel geld besparen. Vaak is de investering al binnen 10 jaar terugverdiend. Goed financieel advies is echter onmisbaar.

Advies over energiezuinig wonen

U wilt uw huis duurzamer maken. Maar heeft u nog niet in beeld hoe de kosten voor u uitpakken? En weet u nog niet precies hoe het zit met de subsidies, en hoe snel u uw investeringen terugverdient? Bespreek uw plannen samen met uw RegioBank-adviseur. Dan weet u zeker dat de verduurzaming van uw woning ook financieel goed uitpakt. We helpen u graag om te kijken wat er mogelijk is om uw woning energiezuinig te maken.

Doe de woningscan

Met de woningscan weet u binnen 3 minuten welke maatregelen het meest geschikt zijn om uw woning te verduurzamen. Ook ziet u welke kosten u gaat maken en welke besparingen u mag verwachten. Na de scan nemen we vrijblijvend contact met u op voor een persoonlijk advies.

Waarom verduurzamen?

  • Duidelijk meer wooncomfort.
  • U bespaart op uw energielasten.
  • Uw huis wordt milieuvriendelijker.
  • Goed voor de waarde van uw huis.

De financiering

Investeren is besparen. Verduurzamen kost natuurlijk eerst geld, maar het is een investering die u absoluut gaat terugverdienen. Niet voor niets kiezen steeds meer huishoudens voor maatregelen om hun woning duurzamer te maken. Investeert u in energiebesparing voor uw huis? Dan mag u na de verbouwing 106% van de waarde van het huis lenen. Ook profiteert u van uiteenlopende subsidies.

Welke regelingen zijn er?

Natuurlijk kunt u een deel van uw spaargeld gebruiken om uw woning duurzamer te maken. Gelet op de nog steeds lage spaarrente en de hoge energieprijzen kan dat heel aantrekkelijk zijn. Maar u kunt de verduurzaming ook op een andere manier financieren. Er zijn namelijk allerlei subsidies en regelingen. Welke zijn het meest geschikt voor u? Uw adviseur praat u graag bij en legt alles glashelder uit.

Praktische adviezen bij verbouwen

Is de verduurzaming van uw huis onderdeel van een verbouwing? Bij een verbouwing komen veel dingen kijken. Zoals een goede planning, een rechtsbijstandverzekering en natuurlijk de juiste financiering. U kunt uw verbouwing bijvoorbeeld financieren met een tweede hypotheek. Onze zelfstandig adviseur geeft u graag praktische adviezen voor een doordachte aanpak van de verbouwing.

Hoe financiert u de verbouwing?

Uw woning verbouwen is een flinke investering. Hoe weet u dat het grip hebt op het kostenplaatje? Neem het zekere voor het onzekere en houd rekening met onvoorziene uitgaven. Als u daar 25% van de begroting voor reserveert, voorkomt u financiële verrassingen. We hebben allerlei mogelijkheden voor een financiering op maat. Bijvoorbeeld met spaargeld of een verhoogde hypotheek. Uw RegioBank-adviseur speelt in op uw situatie en kan u adviseert u persoonlijk.

Uw voordelen:

Persoonlijk advies van uw Adviseur
Direct en goed geholpen wanneer dit nodig is
Altijd verse koffie :)
Ard van der Sluis
Ard van der Sluis

Erkend financieel en verzekeringsadviseur

Onze diensten:

Betaalrekening openen? Zo geregeld. We helpen u graag!
Eerst goed advies nodig? Van harte welkom!
Oriënterend gesprek? Van harte welkom!
Spaarrekening openen? We helpen u graag!

UW ZELFSTANDIG ADVISEUR VAN REGIOBANK IN COEVORDEN

Wilt u een nieuwe betaalrekening? Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Kelly Vleems
Kelly Vleems

Adviseur verzekeringen
Adviseur Regiobank

Ik wil graag advies over
een betaalrekening

Neem voor vragen, advies of
een offerte vrijblijvend contact op.

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: