Wilt u een nieuwe betaalrekening?
Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Sparen

Spaarrekening openen? We helpen u graag!

U heeft bij Regiobank de keuze uit verschillende spaarrekeningen. Er is altijd een spaarrekening die mooi op uw wensen aansluit. En die past bij uw situatie, leeftijd en spaardoelen. Van uzelf, uw kind of van uw kleinkind. Omdat de mogelijkheden uitgebreid zijn, helpen we u graag de juiste keuze te maken. Persoonlijk advies verzekerd!

Sparen op uw eigen manier

  • Voor iedereen de passende spaarrekening.
  • Hulp bij de beste spaarrekening kiezen.
  • Zelf spaarpotten aanmaken in de app.

Spaar-op-Maat Vrij

Sparen geeft u de rust van financiële ruimte. Komt u voor onverwachte uitgaven te staan, dan heeft u genoeg geld achter de hand. Met de Spaar-op-Maat Vrij spaarrekening kunt u uw spaargeld vrij inleggen en opnemen wanneer u wilt. De rente is variabel. Heeft u al een betaalrekening bij RegioBank? Dan kunt u deze spaarrekening direct openen.

Keuzedeposito

Wil u een bedrag voor langere tijd apart zetten? Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld 10 jaar vast. Het grote voordeel is een aantrekkelijke vaste rente tijdens de hele looptijd. Heeft u al een Spaar-op-Maat Vrij rekening? Vraag uw adviseur een Keuzedeposito voor u te openen. De minimale inleg is € 500.

Zilvervloot Sparen voor de kinderen

Uw kinderen en kleinkinderen hebben hun dromen. Voor die ene grote aankoop of een mooi bedrag voor als ze groot zijn. Met Zilvervloot Sparen voor kinderen tot 18 jaar gaat sparen heel gemakkelijk. Heeft u 10 jaar gespaard? Dan krijgt u een bonus van maximaal 1%. Wordt uw kind 18, dan komt er nog eens een bonus bovenop de rente. Uw adviseur regelt het graag voor u.

JongWijs Sparen

Een spaarpakket speciaal voor kinderen, die op een speelse manier met geld leren omgaan. De waarde van geld, veilig betalen, slimme spaartips, cadeautjes, verjaardagspost, alles zit er in. De informatie groeit mee met de leeftijd. Als uw kind 8 jaar wordt vullen we het spaarpakket aan met een gratis betaalrekening inclusief een betaalpas. Uw persoonlijk adviseur praat u graag verder bij.

Uw voordelen:

Persoonlijk advies van uw Adviseur
Direct en goed geholpen wanneer dit nodig is
Altijd verse koffie :)
Kelly Vleems

Adviseur verzekeringen Adviseur Bankzaken

Onze diensten:

Betaalrekening openen? Zo geregeld. We helpen u graag!
Eerst goed advies nodig? Van harte welkom!
Oriënterend gesprek? Van harte welkom!
Spaarrekening openen? We helpen u graag!

UW ZELFSTANDIG ADVISEUR VAN REGIOBANK IN COEVORDEN

Wilt u een nieuwe betaalrekening? Het is zo geregeld. We helpen u graag!

Kelly Vleems
Kelly Vleems

Adviseur verzekeringen
Adviseur Regiobank

Ik wil graag advies over
een betaalrekening

Neem voor vragen, advies of
een offerte vrijblijvend contact op.

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: