Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Preventie tips voor stormschade

Met de dreiging van een naderende storm in Nederland is het van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op mogelijke stormschade. Wij begrijpen dat uw huis en eigendommen van onschatbare waarde zijn, en we staan klaar om u te helpen met eventuele schadeafhandeling. Maar laten we niet vergeten dat preventie de eerste stap is om schade te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden terwijl de storm nadert:

  1. Blijf op de hoogte: Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste weerberichten en waarschuwingen van de autoriteiten. Dit stelt u in staat om tijdig voorbereidingen te treffen.

  2. Sluit ramen en deuren: Controleer of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten om regen en wind buiten te houden.

  3. Veilige opslag: Zet losse voorwerpen en tuinmeubilair binnen of maak ze stevig vast om schade door rondslingerende voorwerpen te voorkomen.

  4. Controleer uw dak: Zorg ervoor dat uw dak in goede staat verkeert en repareer eventuele schade voordat de storm toeslaat.

  5. Reinig regenafvoersystemen: Verwijder bladeren en vuil uit dakgoten en regenpijpen om verstoppingen te voorkomen.

  6. Voertuigen beschermen: Als het mogelijk is, parkeer uw auto’s en andere voertuigen in een garage of op een veilige plek om schade te voorkomen.

  7. Noodvoorzieningen: Zorg dat u voorbereid bent met essentiële noodvoorzieningen, zoals kaarsen, zaklampen, batterijen, en een noodvoorraad voedsel en drinkwater.

Door deze overwegingen in gedachten te houden en voorbereidingen te treffen, kunt u uw huis en eigendommen helpen beschermen tegen mogelijke stormschade. Onze prioriteit is uw veiligheid, en we staan klaar om u te ondersteunen, mocht de situatie dat vereisen. Samen kunnen we de gevolgen van storm Ciarán zo veel mogelijk beperken. Blijf veilig en wees voorbereid! 

Laatst gelezen berichten

De gemeente Coevorden heeft goed nieuws voor starters op de woningmarkt: er wordt een extra bedrag van € 500.000 beschikbaar gesteld voor startersleningen. Dit besluit werd op...
Kelly Vleems
Kelly Vleems

Adviseur verzekeringen
Adviseur Regiobank

Reinders Assurantiën - Verzekerd van goed advies

Uw verzekeringen zijn in goede handen