Ik wil graag advies over een brandverzekering

Brandverzekering

Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Daarom is een brandverzekering van groot belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. De brandverzekering beschermt uw bedrijfsgebouwen(inclusief glas), inventaris/goederen, computer/elektronica en bedrijfsschade niet alleen tegen brand maar ook tegen bijvoorbeeld inbraak, storm en vandalisme. Deze verzekering is naar uw wensen en situatie aan te passen.

Gebouwen

Een bedrijfsgebouw heeft vaak een hoge waarde en is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Wanneer er schade aan het gebouw is lopen de kosten al snel hoog op en kan de organisatie een flinke klap krijgen. Het is daarom verstandig om bedrijfsgebouwen te verzekeren. U bent dan verzekerd tegen schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm en vandalisme.

Inventaris/Goederen

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Daarom is het belangrijk om uw inventaris en goederen goed te verzekeren. Zodat u na een brand of flinke storm meteen weer verder kunt met ondernemen. Ook kunt u extra dekking meeverzekeren zoals huurdersbelang, koelschade, kasgeld.

Computer/elektronicaverzekering

In veel bedrijven zijn computers onmisbaar, in de computers staan bijvoorbeeld alle klantgegevens en staan programma’s om het bedrijf draaiende te houden. Daarnaast kan er specifieke elektronische apparatuur zijn waar de organisatie echt niet zonder kan. Soms is elektronica gemaximeerd meeverzekerd op de goederen/inventarisverzekering. Ook is de dekking op een specifieke elektronicaverzekering uitgebreider dan op een algemene inventaris en goederenverzekering.

Niet alleen de kosten van het vervangen van de computerapparatuur is belangrijk maar het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel het kost om de hele infrastructuur weer te herstellen. Wat kost het bijvoorbeeld om de back-ups te herstellen of het hele netwerk weer online te krijgen.

Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer er schade is aan uw bedrijfspand of inventaris is het mogelijk dat u tijdelijk niet de normale bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten, dit terwijl de vaste lasten gewoon blijven doorlopen. De schade die u loopt doordat uw bedrijf tijdens het herstel van het bedrijfspand of inventaris wordt vergoedt door de bedrijfsschadeverzekering. Op deze manier kunt u uw onderneming weer opbouwen zonder dat de continuïteit van de onderneming in gevaar komt.

Maarten Hulzebosch

Buitendienstadviseur zakelijk

Reinders Assurantiën - Verzekerd van goed advies

Wat klanten over ons vinden?

“Makkelijk en duidelijk contact”
4.0/5

4.0

Wesley
Makkelijk en duidelijk contact. Een persoonlijke benadering en goede regelingen en aanpassingen.
“Beoordeling Verzekeringen”
4.5/5

4.5

Verzekeringen
Heel fijn contact en goed advies!
“Ik ben zeer tevreden!”
4.5/5

4.5

AkR | Hypotheek
Vanaf het eerste moment heel goed contact en hele duidelijk uitleg. Ik ben zeer tevreden!
“Levert ontzettend goed en duidelijk werk”
5/5

5

Levert ontzettend goed, snel en duidelijk werk.
Professioneel, duidelijk, snel, klantvriendelijk en klantgericht. Zeker een aanrader om je zaakjes bij Reinders te laten regelen.
“Kennis van zaken”
5/5

5

Bas en Janita
Rick weet onze persoonlijke wensen goed te vertalen naar mogelijkheden die wij niet hadden voorzien. Hij verstaat het vak van adviseur goed en heeft kennis van zaken.
“Zeer tevreden”
4.5/5

4.5

Aankoop ander huis
De adviseur heeft ons goed begeleid in de wondere wereld der hypotheken. Ik zou dit kantoor zeker aanraden.

Uw verzekeringen zijn in goede handen

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: